TILL STARTSIDAN?

1 juni


bild fotad för några dagar sedan!

Idag är det den förste juni och vädret har varit kasst hela dagen.
Det har regnat och varit muligt. så himla tråkigt. hoppas att det snart blir varmare och sol hela dagarna, men man ska nog inte hoppas för mycket, tyvärr. just nu känns det väldigt osäkert iaf.

menmen, idag har jag varit först i Tomelilla och letat efter klänning till studentsupén på torsdag. tyvärr finns det ju inte så stort utbud på finklänningar i lilla Tomelilla. Men jag hittade en på Ekerlunds som jag tycket var jättefin, fin färg och den satt fint ner till midjan, men sen var den alldeles för ballong aktig och lätt ner till. så jag skulle tänka på om jag vill ha den. sen körde jag och mamma hem och åt, sen stack vi vidar till Ystad och då var även pappa med.
jag hittade en jättefin rosa klänning på UNOS, den blev perfekt. när jag hade köpt den gick vi till max för att fika. det blev lite glass, smaskens. när vi var färdiga gick mamma och pappa för att kolla lite vad dem ska köpa till mig i studentpressent. så under tiden gick jag in på H&M och kollade lite på kläder och bikini. sen gick jag vidare in på Lindex och kollade lite där, men plötsligt efter en stund kommer jag på att jag var av med min kass där klänningen låg i. SHIT! jag fick panik och sprang tillbaka till H&M och kollade överallt där jag hade gått, frågade personalen, sen komma mamma, pappa och syrran dit och hjälpte mig för att leta. hur lyckas man alltså. pappa frågade om jag inte hade glömt den på max men jag var helt säker på att jag hade den med in på H&M när jag kollade på tubtoparna. så jag fortsatte springa runt och leta. jag mådde så jäkla dåligt.

tillslut fick mamma och pappa mig till att gå in på max och kolla där vi suttit. OCH DÄR, där låg kassen med klänningen KVAR! OH GUUUUD, snacka om tur i oturen :) jag blev överlycklig, men mådde fortfarande lite dåligt över att jag hade tappat bort den. Men nu hänger den säkert och tryckt i min garderob ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


bloglovin