TILL STARTSIDAN?

siste maj

Det börjar bli sent.
men det är ingen skola för mig imorgon. vi har igentagningsdag och jag är färdig med allt. därför behöver inte jag åka in, skönt. så då blir det istället att åka med mamma för att handla klänning till studentsupén. vet inte riktigt vart vi ska åka, men tänkte först kolla på Ekerlunds i Tomelilla om jag inte hittar något där så bär det nog av till Nova Lund. vi får helt enkelt se.

Tidigare ikväll var vi hos farmor för att fira att det var morsdag igår, skulle egentligen åkt dit igår när det var morsdag, men då var vi hos mormor. så nu får man hålla igen på kakätandet, haha. men iaf, det är alltid lika roligt att åka till farmor, för hon är så himla go och glad, jag älskar dig farmor!

Nu är det bara 10 dagar kvar till studenten, 11 juni 14.00!

Greyson Chance - paparazzi



Kolla bara in den här videon!
Killen är bara 13 år gammal och både sjunger och spelar Lady Gagas låt Paparazzi hur bra som helst. Tänk om man hade varit lika skillad som honom. Han är ju värsta underbarnet.

everybody needs inspiration



Everybody needs inspiration
Everybody needs a song
A beautiful melody when the night's so long
Cause there is no guarantee that this life is easy


stekt i solen

Har precis varit ute och solat
Det är jättehärligt väder idag, så när jag kom hem från skolan stak jag ut i trädgården och la mig och sola. Äntligen, säger jag bara. Det känns konstigt att det snart är sommar, det har varit så grått och dystert så länge nu och helt plötligt är allt utslaget och grönt. Men det är riktigt skönt.
Det har trotts allt varit fint väder hela veckan, fast det har blåst några dagar, men idag är det vindstilla.

Ska ut och fota lite nu :)

Rosa bikini

Lindex Shop Online - Trekants BH Lindex Shop Online - Taitrosa

Satt och kollade på Lindex hemsida och hittade denna bikini med super härlig färg.
129kr för bh:n och 99kr för trosorna. Tycker att det var en jättehärlig färg, för jag älskar rosa. Blir det ingen svart bikini i år så blir det förmodligen denna. Tummen upp.

Vem uppfann "smileyn" :-) ?

Kissar fiskar i vattnet? - och många andra frågor du funderat länge på! av Dan Glimne


Läste innan idag i denna boken och då hittar jag,
Vem uppfann "smileyn", symbolen :-) som används i e-post och sms?
Då står det så här: Den första smileyn var med i ett inlägg den 19 september 1982, på ett textbaserat diskussionforum på det lokala datornätverket på Carnegie Mellon University i USA, och skapades av forskaren Scott E. Fahlman.
Han hade lagt märke till att missförstånd ofta uppstod när folk skrev sina inlägg och använde sarkasmer eller ironiska vändningar. I muntliga konversationer framgår ju sådant oftast av talarens ansiktsuttryck, kroppsspråk eller röstläge, men i ren text är det inte lika tydligt.
Därför funderade han på hur han kunder göra kommunika-tionen tydligare, och undvika missförstånd och bråk. Han kom på att om man ser kombinationen av de tre skrivsymbolerna : och - samt ) på sned, som :-), kan de utläsas som ett glatt flinande ansikte vilket skulle ta udden av det just skrivna och förtydliga att det handlar om ironi eller sarkasmer. Detta föreslog han i ett diskossionsinlägg den 19 september 1982, och den första smileyn var född.


så, nu har ni alla fått veta vem det var som skapade den första smileyn och när den skapades :-)


Premiär för Djävuls Rallyt


deltagare: Johan Palm & Robin Bengtson, Thomas Ravelli & Patrik Sjöberg, Claudia Galli & Salem Al Fakir, Markoolio & Sofia Wistam

Idag kl 20.00 på kanal 5 var det premiär för Djävuls Rallyt.
Jag såg det och det var så sjukt roligt. Kollade mest på det för att Robin Bengtsson skulle va med. Han är ju så sjukt snygg och rolig för den delen. Kan inte sluta tänka på vad han sa när han körde fast på rampen. - Nää, det söög!
Haha.. men jag kommer definitivt fortsätta sitta klistrad varje måndag fram över mellan åtta och nio :)

Imorgon är det skola för min del. känner mig mycket bättre, skönt. men jag palla inte skola eftersom jag har ett projektarbete & en apu-rapport som ska vara klar denna veckan, jag säger bara som Robin Bengtsson gjorde, Det suger!

Ha det gött


Bloggdesign

Har varit sjuk hela helgen och varit hemma från skolan idag
pågrund av en hemsk förkyldning och hosta. Känner mig helt slut. Men men, jag är piggare än i går och i lördags iaf, så jag fixade ihop min nya design och la in den här på bloggen. Blev nöjd.

Vad tycker ni?


Snörvel

Har dragit på mig redan den fjärde förkyldningen för i år.
Det är riktigt jobbig, känns i hela kroppen och speciellt i näsan och svaljet. Förkyldning suger. Jobbigast är när den precis bryter ut, snoret bara rinner för minsta lilla man rör huvudet och det gör ont i halsen, USCH säger jag bara. Någon som vet någon dunder kur som hjälper mot förkyldning? för det hade behövts eftersom jag inte verkar kunna motstå förkyldningar.

Ska snart krypa ner i sängen eftersom jag inte känner mig på top, ska nog starta säsong fem av Grey's anatomy som jag köpte herromdagen :)

ha det bäst, även om du inte gillar häst..

Puppy


Hittade en bild på Smillas mamma (Troja) när hon var liten och vi passade henne.

Har precis varit ute och gått med syster och hunden.
Riktigt skönt, men det kändes tungt pga det mulna vädret. Men en promenad blev det iaf.
Innan idag har jag ståt och strukit påslakan, lakan och örngott. Jobbigt, men det ska ju göras. Måste ju redan börja att göra fint här inne tills det är min student.

Nu ska jag fortsätta kolla på bilder och se om jag hittar någon jag kan redigera :)

skrivs senare!

Slut på praktiken


(Klickbar bild)

Då var sista dagen på praktiken avklarad.
Nu är det ledigt i 4 dagar sen är det tillbaks till skolan.
Har varit ett himla skitväder idag. Regnat, blåst och tilloch med åskat.. snaka om otur bara för att vi var på utflykt och var ute hela förmiddagen. Man kan ju inte precis påstå att jag var torr när vi kom tillbaka till skolan, för min jaka var visst inte vattentät, hehe!

menmen, skulle gärna vilja åka till malmö imorgon kväll för att kolla på The Last Song på bio. men vet inte hur det blir med den saken. För tyvärr går den ju inte i Ystad på bio.

elfte maj

Oj, det är visst en hel vecka sedan jag bloggade senast.
Det är riktigt hemskt vad tiden springer iväg. Det är den 11 maj idag, vilket betyder, bara en månad kvar nu till studenten. Shit. iaf så är klänning och skor fixat.

Iaf, så är det sista dagen på praktiken imorgon och då är det utflykt till fulltofta som gäller. 9-15, så det blir inte så lång dag, sen är det LOOOOV. Ska bli riktigt skönt och sen är det tillbaks till skolan på måndag i 3 veckor.

Har varit rätt seg idag, har inte riktigt varit på hugget, men det kändes skönt med en promenad på 35 minuter med syster och hunden. Men nu känns det som att jag snart behöver lägga mig och sova. Vilket jag nog tänker göra.

Kramar

Avatar



Nu är äntligen jag också en av dem som sett Avatar.
Ikväll har jag sett Avatar, ÄNTLIGEN. Det är verkligen en speciell film, den är så himla vacker på något vis.
Ni som inte har sett den, ta er tid att se den, för det är den värd.



bloglovin