TILL STARTSIDAN?

ÄNTLIGEN!!

gick in på cdon.com precis så klickade jag in på new moon filmen för att se om releasedatumet hade kommit, ÄNTLIGEN :) den 2010.03.20 - alltså om exakt 2månader kommer man kunna köpa den :) och gissa vem som är lite lycklig nu och önskar att det vore den 20 mars?! haha.



ska ni köpa den?


dålig uppdatering!

sorry för den superdåliga uppdateringen, men har verkligen tappat lusten på allt sen jag börja skolan i förra veckan. Har verkligen inte orkat göra någonting, endast orkat starta datorn och kolla på Riverside, hehe!

Men iaf, jag återkommer när jag hittat min blogglust ;)

Ha det bäst :)


3 timmar, 40 minuter...



Då var det inte många timmar kvar på det härliga lovet.

Tillbaks till verkligeheten imorgon, känns jobbigt att behöva lägga sig tidigt, stiga upp tidigt och va hemifrån hela dagen. Dystert. Men sånt är livet. Det har varit hemskt väder här i skåne hela helgen. Den vita snön som låg som ett vackert täke över landskapet, är nu längre inte vit och har "byt ägare" kan man väl säga. Det vill säga att det är värsta stormen blåser så det knakar i huset. Den tidigare vita snön är nu mer beig. Dem säger att blåste inte ska avta förren på onsdag, och att det förmodligen kommer snö inatt och imorgon, och då finns det bara en sak: snö + blåst = SNÖSTORM! <3 hoppas :D

Men iaf, eftersom skolan börjar imorgon, blir det förmodligen minder bloggande :(

nu ska jag hoppa in i duschen, sen välja kläder som jag ska ha på mig imorgon, och packa mina idrottskläder (eftersom vi förmodligen ska ha idrott imorgon, bläää) sen finns det väl inte så mycket mer tid över till annat, så då blir det sängen.

take care <3

sista dagen..

jaha, då var det sista dagen på lovet idag. känns sorligt, men ska ändå bli skönt att komma tillbaka till vardagen igen, sen är det ju inte långt kvär till nästa lov :) denna terminen kommer vekligen gå jättefort, och sen går inte jag i skolan mer..känns lite scarry, hehe!

menmen, det är bara till att ta vara på tiden, och finnas i nuet :)




har blivit helt beroende av att lyssna på denna låten :) haha

Let's dance

nu ska jag kolla på premiären av årets let's dance :D

Ny mobil :)


sony eriksson yari - u100i

Skulle in på Bo Ohlsson med mamma idag, och då stod telenor där, och som vanligt dyker dem en så fort man kommer in.

telenorkillen: en liten fråga bara!
mamma: ja, jag har en fråga till er med, men jag ska bara på toa (går in på kundtoaletten)
telenorkillarna:
ser helt chokade ut! (HAHAHAHAHA)

sen pratade mamma med dem om att vi ville byta mobiler, eftersom sist gjorde vi det efter 1½ år. och det är vad vi har haft våra mobiler i nu. men tyvärr gick inte det förren om ett år :O
men sen sa han att det gick att fixa genom att skaffa nya abonnemang. så det blev en ny mobil. jag har inte så bara koll på mobiler, men jag tror att det är en av sony erikssons senaste modell :D
riktigt bra är den också! (tummen upp)


varit hos frissan!

var hos frissan idag :) klippte bara bort det slitna för jag ska ha det till att växa ut. innan jag åkte dit hade jag en sån beslutsångest om jag skulle klippa sneluggen kort, eller om jag skulle ha den så jag hade den. (ca lite längre än ner till hakan). när jag kom dit hittade jag en tidning, ni vet en såndär med en massa frisyrer i som man inte ens skulle kunna tänka sig ha, haha! men, iaf så kollade jag igenom den medan mamma blev klippt och hittade värsta drömluggen :)
jag beslöt mig för att klippa det så, och när det var min tur visade jag hur jag ville ha det. det blev inte riktigt som jag tänkte mig, men det blev jättefint ändå, och som tur är så växer det ut igen, och nästa gång kan jag klippa till den så jag vill ha den :)


BILDBOMB!





Överst: Troja | Mitten: Troja | Nederst: Maia & Troja

Hundvakt hela dagen!

Hej folket :)
vaknade vid 8.20 idag, den åt jag frukost och klädde på mig, sen åkte vi till min bror och hans flickvän och hämtade deras två hundar för jag och syrran  skulle va hundvakter till dem idag :) älskar verkligen dem hundarna <3 när vi kom hem gick vi direkt ut och gick en liten runda med dem, sen lekte vi med dem i trädgården och jag sprang in och hämtade kameran och fotade lite, blev en hel del bra bilder...ni ska få se dem sen i ett annat inlägg.

Vi fick gå ut rätt ofta med dem eftersom maia är bara en valp, så jag sa innan idag, jag har nog inte varit ute såhär mycket på hela lovet, ojoj. men det har varit riktigt härligt, och motion har jag fått på köpet, så tummen upp för att vara hundvakt.


youtubeklipp

Eftersom jag och min syster sitter vid vars en dator
i vars en ände av huset, skriver vi med varandra på msn, så skickade hon denna videon från youtube. ni måste verkligen kolla på den, det roligaste är i början..

http://existenz.se/out.php?id=19664 (det fanns inte så att man kunde lägga in klippet här, så ni får klicka på länken och kolla in videon ;)


Sitter här och fixar lite med min blogg design och det kommer nog ta tid innan den är klar eftersom jag gör den så nogrant som möjligt ;) Men jag kan ju blogga lite då och då ;) förresten så ska jag och syrran va hundvakter imorgon till vår brors & hans flickväns två hundar, maia och troja :) då kommer dem förmodligen bli våra modeller ute i snön, haha! men jag hoppas att dem över lever det.


Tränat..

Sitter här och väntar på att duschen ska bli ledig.
För jag har nyligen tränat tillsammans med min syster ;) riktigt härligt att få röra på sig..den där känslan är så härlig efteråt. Så jag förstår inte varför jag inte börjat med det tidigare. Men nu har jag iaf satt upp det som ett av mina nyårslöften, så jag ska bannemaj hålla det också :)

Igår kväll när jag satt här innan jag skulle sova
kom jag äntligen på hur min nya bloggdesign ska se ut, jag skissade ner den på ett papper för att inte glömma det. Så nu ska den bara göras. Tänkte få syrran med ut lite senare för att fota lite till min header och lite övriga bilder här till bloggen :)


mot tomelilla

Ska snart göra mig iordnign för att åka till tomelilla och beställa tid till klippning, handla och kanske ut och gå lite :)

asså, hela mina dagar går åt att fundera ut hur tusan min nya bloggdesign ska se ut, kollar runt på lit bloggar och blir så avundsjuk. för dem har så fina bilder och det är just BILDER jag saknar till min header :( måste verkligen ta tag i det där med att fota :) vill ju ha många porträttbilder i alla årstider. min syster får nog bli offret, HAHAH!

menmen, planerar att blogga mer sen, men kan inte lova något.

 

See you! :)

- 12ºC

Godmorgon, eller kanske godförmiddag :)
Gick upp vid halv 10, men är fortfarande trött pga att jag har svin kallt här inne på mitt rum, så först och främst kunde jag knappt somna för att jag frös jättemycket om min fötter, så jag tog en filt och la under täcket, blev något bättre, men sen vaknade jag tidigt imorse och var iskall om mina armar, FAST jag hade dem undet täcket, puh!

Men det är kanske inte så konstigt att det är så kallt

när vi har runt 12 minus där ute :O riktigt kallt ju. Den ända gången jag varit med om så kallt var när vi var i sälen och det var 25 minus när vi vakna på morgonen, och då hade våra bananer frusit som låg i bilen, haha!


Hur svårt kan det va?

Har suttit här jättelänge nu och funderat på vad jag ska blogga om,
men jag kommer verkligen inte på något?! Det är ju inte så lätt att skriva om vad som hänt idag, för det har vekligen inte hänt NÅGONTING, men det är bra för att det är jullov och jag sitter bara hemma och drygar. Men det är det som är så skönt med lov, att bara få va hemma och ta det lugnt ju.

Fick en liten kännsla av att jag vill ändra min bloggdesign, men den är ju alldeles ny och jag kan inte hålla på och byta hela tiden. Men vi får se hur det blir med det, hihi.

Men ska ner och äta nu, blir kanske något inlägg senare, när jag kommit på något att blogga om :)
maten kanske ger mig lite inspiration, haha!


2010-01-01

Det är helt otroligt vad tiden går.
Det är ännu ett nytt år att se framemot, för min del blir det, bal, studenten och ett stort kliv ut i vuxenvärlden. Det känns riktigt läskigt men det ska även bli spännande, fast jag inte gillar skola så kommer jag ändå att sakna den. Det är ju trots allt där man träffat alla människor.
Men till sommaren får man se hur livet utanför skolan är, det kommer nog bli jobbigt, men jag hoppas på att jag kommer gilla det :) man kommer ju tjäna pengar, om man hittar något jobb förstås, haha.

Menmen, till det jag egentligen det jag skulle skriva om var
att mitt 2010 har börjat rikitgt bra. Jag började nämligen årets första dag med att motionera. Jag är riktigt stolt över mig själv och jag ska verkligen hålla det nu och träna resten av året också :)

men nu ska jag ner och sätta mig vid tv:n för att kolla på Bonde söker fru - en kärlekshistora, vi hörs kanske senare.

 

Ha det!



bloglovin