TILL STARTSIDAN?

Vampire


Modell, Styling & Redigering: Jag | Foto & Styling: Anna Holmqvist (takeapicture.blogg.se)
Nikon D60, 18-55mm, F/5.3, 1/100sek, ISO-200

I söndags kom min kära kusin Anna hit.
Vi har haft riktigt roligt, men tyvärr var hon tvungen att åka hem idag, för hon skulle hälsa på sin mormor som ligger på sjukhuset. Men hon återvänder hit på fredag igen och då ska vi ha ännu roligare och trevligare, för då har jag inget jobb.

Igår var vi ute och fotade, var riktigt kreativa och kom på att jag skulle vara vampyr..redigera vampyrtänder och röda ögon. Resultatet blev jättebra, trodde faktiskt inte att det skulle bli så bra och vi blev jättenöjda ;)
Det är nog första gången jag är modell på det viset, men det var riktigt roligt och blev lättare ju längre vi höll på, hihi!

kisse


Nikon D40, Nikkor 50mm 1.8
Inställningar: F/2,8 , ISO 400 , 1/60 sek
Redigering: Jag | Foto: Pappa

I lördags kväll var vi på 100 årsgille (25år x 4).
Det var rätt trevligt fast jag och syster kände nästan ingen där mer än familjen. Vid det bordet vi (jag och syster) satt var där några som tänkte fylla oss genom att försöka få oss att dricka snapps, men det kunde dem fet glömma, hihi. Tillslut hälde vi äver det i deras glas när dem inte var vid bordet sen trodde dem att vi hade drukigt så hälde dem upp mer..

Men det jag skulle komma fram till var att ett tag innan vi åkte hem kom det en jättemysig och söt liten kisse och hälsade på (katten på bilden, jag som håller den). Den var riktigt gosig, skulle tagit med den hem, hiih.

Nu ska jag ner och borsta tänderna ska upp tidigt imorgon och jobba, sen är det min sista teorilektion på körskolan. Oh, förresten så körde jag min tredje körlektion idag för körskolan, går bara bättre och bättre. Fick träna på att starta i backe, var ju lättare när man kom underfund med hur man skulle göra.

massa godnattpussarbloglovin