TILL STARTSIDAN?

skalade potatis

Eftersom jag firar nyår hemma så hjälpte jag mamma skala potatis innan, och självklart lyckades jag skada mig :(
råkade "skära" mig av skalaren så det blev värsta hacket som en bit skin hänger löst ifrån, bläääää. Det började blöda och svida skit mycket, så jag fick plåstra om min kära lilla tumme lite :) så nu mår det lite bättre, hihi.

nu ska jag ner och umgås med familjen, sen blir det mat. kycklingfilé, ädelostsås och hasselbakspotatis :)

Årets ...... 2009!


Jag tycker helt klart att Zac Efron är årets snyggaste kändis och att New Moon är årets bästa film :)

 

Vad tycker ni?

Nyårsafton!

Idag har jag verkligen haft fullt upp,
jag har städat hos kaninerna och jag har hunnit städa mitt rum :) så nu kan jag inte få det så mycket snyggare, haha. Golvet är så tomt att man skulle kunna dansa här nu. Lite nyårsdans, kanske.

Ja, då var denna dagen också kommen,
och nästan slut också :)
snart har vi ett nytt år att göra till ett bra och minnesfullt år :) för min del kommer det bli mycket med bloggen och en massa nyårslöften jag ska hålla. Första gånen jag sätter några såna, så det ska bli spännande och se om jag lyckas, men kämpa ska jag göra :) Har ni några nyårslöften?


30 december

Har verkligen inte gjort något speciellt idag.
Påbörjade städning av mitt rum, men det blev inte så mycket bättre, eftersom jag har så sjukt mycket saker som jag inte vet vart jag ska göra av. Men lyckades rensa bort lite iaf. Får nog fortsätta imorgon (fast det är nyårsafton) för färdig måste jag bli, haha.

Sen började jag på att skriva ihop lite nyårslöften, som ska hållas ;) hoppas på att det kommer bli ett toppen år 2010. Tar ju studenten till sommaren, shiiiit vad nervöst..men vad tusan ska man hitta på med sen? vill nog iaf ha hela sommaren ledig, men vi får se :)

på blogghumör?!

Vad jobbigt det kan va när man verkligen har lust att blogga, men man vet inte om vad ;o

hm, jag får väl tänka lite och se om jag kommer på något roligt att skriva om som lockar er att läsa :)

Redigering

Redigerade en bild i photoshop :) och här är resultatet..
Nalle Puh


Igår satt jag och ritade lite :) det blev den söta lilla björnen Nalle Puh. Jag hittade originalet på google som jag sen skrev ut och ritade av. Det enda jag använde som hjälp var stödlinjer som markerade mitten. Belv faktiskt riktigt nöjd :)

Kommentera gärna era åsikter :)

Welcome :)

ny blogg :)bloglovin