TILL STARTSIDAN?

Valborg

Då var det redan sista dagen i april.
Det är nästan hemskt vad tiden går fort, tycket att det precis var nyårsafton. haha.
menmen, har inte firat dagen på något speciellt sätt. Mamma och pappa lagade god mat och sen har vi käkat lite godis. haha. Som tur var så grillade vi korv ute idag på praktiken. 53rtrgygeghgreegsffsasfaavQDDLl3öå+0qppoo21o /jacobine skrev en liten hälsning, hihihi.

Nej, usch vad jag är trött ikväll, måste nog gå och sova snart, ska ju iväg till lund imorgon och köpa studentklänning.

Ha en fortsatt trevlig kväll

Tjugonionde april



Var ute och ÖVNINGSKÖRDE innan ikväll.
Körde för pappa, han skulla ändå köra och hämta en massa saker så han tycket att jag kunde köra, och det hade han alldeles rätt i. För det var skit skoj, men jag var rätt skraj i början, man när sen när jag vande mig var det jättekul. Körde i hela 90 km/h och sen fick jag köra om en trakter som låg och fes i 40, haha! Men stolt är man när man kommer hem.
Nu måste jag bara hålla igång övningskörningen om jag ska klara att få körkort efter sommaren. För det är mitt mål.

I övrigt har det varit en jättehärlig och trevlig dag. Började kl 11 på praktiken och slutade 17. Det har ju varit ett sånt härligt väder också idag, tror det varit minst 25 grader i solen. Hoppas nu att det håller i sig och att det blir fint väder imorgon när det är valborg.

Ni får ha en fortsatt trevlig kväll

 


Andra Avenyn



Nu är det snart slutet för serien Andra Avenyn.
Idag sänds det näst sista avsnittet och nästa onsdag 5/5 sänds det sista för alltid. Det är så sorligt för det är den bästa svenska TV-serien.
Andra Avenyn har nu sänts i TV i 2½ år och nu läggs den ner pga att serien har förlite tittare. Men vi får hoppas på att den kommer gå i repris, för då är jag nog en av dem som kommer sitta klistrad framför TVn.

Ännu en dag är slut

Det känns som om det har varit en jättelång dag.
Men egentligen vet jag inte om det stämmer, men iaf, har varit rätt trött hela dagen, så nu måste jag verkligen lägga mig så jag orkar stiga upp imorgon. Det är ju bara 11 dagar kvar av praktiken nu. SHIT, sen är det bara 4 veckor tills jag tar studenten, men kul ska det bli.

see you tomorrow


Mitt beroende





Skrev tidigare att jag har blivit helt beroende av att rita
Här är dem två bilder jag ritade igår. Asså, när jag väl kommit igång kan jag inte sluta, haha.
Det är så "fridfullt" att sitta och rita och samtidigt lyssna på musik.

Iaf, fortsätter det såhär kommer mina bock bli fulla...

Good Night

Börjar inte förren 10 imorgon och kvart i 1 kommer min lärare och besöker mig på min praktikplats.
Hoppas det går bra.

Har suttit och ritat nästan hela kvällen, hehe. Har blivit helt beroende. Men får fortsätta imorgon för nu ska jag lägga mig och sova, är ju en dag imorgon med.

Good Night everyone!


Bilder från igår


Lisa - Jag och Smilla (ingen bra bild på mig, men hade ingen annan)

Smilla och Maia leker

Smilla och Maia leker, Maia ligger i underläge

Smilla och Maia leker

a gift






Tavlor jag gjort till min bror och hans flickvän som dem fick i present.

Var hos min bror Johan och hans flickvän Caroline igår
för att fira deras födelsedagar. Det var jättetrevligt och det bjöds på god mat och tårta, hihi.
Jag gav dem tavlor som jag själv ritat, blev jättenöjd med dem, och både Johan och Caroline gillade dem.
Johan fick två, dem med korna och grisarna och Caroline fick en, den med hästen.

Inspirationen till tavlorna med korna och grisarna har jag fått från Elin "Nevnarien" Kero och inspirationen till hästen hittade jag i en tecknarbok jag har.

Fotevik med barnen








Några bilder jag fotade i förra veckan. Hunden på bilden är min hund Smilla.

Idag åkte vi på utflukt med 4:e klassarna från min praktikplats.
Vi åkte med bussen 8.45 från tomelilla mot fotevik (höllviken), för att besöka Vikingabyn. Det var riktigt trevligt där. När vår guide skulle visa oss hur man gjorde upp eld på vikingatiden, slog han av en bit flintasten. Så skulle han tvunget visa hur vass den där biten flintasten var så han fick "låna" en bit av mitt hår, han skar av ca 5 cm. MITT HÅR! hahah.
Efter att vi hade grillat korv åkte vi vidare in till malmö för att går på malmö museum. Det har varit en jättetrevlig och lärorik dag.. det som var synd med dagen var att det både hann regna och hagla när vi var i fotevik. Men sen blev det riktigt härligt väder.

Imorgon blir det ingen praktik för min del, för då är det Nationella prov i Svenska B..

Ska nog sätta mig och rita lite nu, har ju en födelsedags present att göra åt min bror ;) inspiration av Elin "Nevnarien" Kero. Ni får se tavlorna på söndag, eftersom det är då han ska får dem :)

Take care!

Nu är det inte långt kvar..

Sitter och håller på att skriva ut inbjudningskort till min student.
Shit, det är ju inte alls långt kvar...7 veckor. Det känns så konstigt att det är min tur nu. Att jag inte behöver gå mer i skolan, sjukt! men vi alla kommer till den dagen en dag, för ett år sen längtade jag som tusan, det gör jag nu också, men nu känns det nästan sorgligt att man ska lämna skolan, lärarna och alla vännerna...
Nu är iaf skrivaren klar, så nu äre det bara för mig att sitta och vika en massa papper, lägga dem i kuvert och skriva adresser..

see you later!


like a doll



Söt som en docka i det lockiga håret.
Jacobine har åkt på kalas. Jag lockade hennes hår och hon blev lika söt som en docka :) i vanliga fall har hon spikrakt hår, men hon passar jättebra i lockigt.

Ritat

Här kommer bilderna på det jag ritade i torsdags, plus en bild på ior som jag ritade i början av året.


inspiration från Elin "Nevnarien" Kero


inspiration från Elin "Nevnarien" Kero


bilden på ior som jag ritade i början av året..ritade av en bild jag hittade på google.

Dem blev inget vidare snygga när jag fotade dem, så jag fick redigera kvaliten lite i photoshop..


vad tycker ni?

Det ska bli bättring..

förlåt, men jag är riktigt dålig på att uppdatera, men jag ska försöka att bättra mig..får försöka hitta något roligt att blogga om så jag får bloggningen som en god vana och gör det så ofta jag kan.

iaf, har nästan precis kommit hem från praktiken, min andra vecka är påbörjad, så nu är det snart bara 4 veckor kvar ;) och åtta veckor till studenten, känns både härligt och jobbigt. Det ska bli skönt att äntligen få göra något annat än att bara gå i skolan hela dagarna, men sen på samma gång är det ett stort kliv ut i verkligheten, man har ju alltid haft sin trygghet med att vara att man ska till skolan och att man har sina kompisar där, men efter studenten kommer det ju inte att vara så...men förhoppnings vis kommer jag väl att klara det livet också, hihi!
men problemet är bara att jag vet inte vad jag ska hitta på med efter studenten.

menmen, sitter just nu här och busar lite och kollar lite på när min busiga "lilla" vovve och så försöker jag skriva, men hon har lite svårt att låta mig göra det, för hon blir så fruktansvärt avundsjuk när jag sitter vid datorn eller gör något annat, haha! hon är för go hon ;)

förresten så måste jag visa er något jag ritat, lite senare, fick lite inspiration av Elin "Nevnarien" Kero i torsdags ;)

vi hörs senare

VI VANN!

igår skrev ju jag om att vi skulle ha innebandyturnering på min APU-plats och jag skulle spela med lärarna mot 5:e klassarna.. VI VANN (lärarlaget, alltså) det var skitroligt, det är den roligaste sporten att va med på..efter ridning förståss.

Imorgon är det äntligen fredag och det betyder HELG och slutet på min första praktik vecka, hihi.
Fick förresten reda på att våra studentmössor har kommit till skolan nu, men när ska jag hinna hämta den.
hoppas det kan vänta tills jag ska åka in och göra NP i svenska B den 23 april, för det är ju ändå inte så lång tid kvar. men det jag egentligen skulle komma fram till är att det förmodligen blir shopping på lördag för min del, WIIEEE! det blir Entré i malmö och förmodligen tåget dit med syrran och mamsen :)


Vårblomma + Praktik



Fölåt för min dåliga uppdatering.
Måndag - följde jag med Caroline när hon tävlade med sin hund Troja i lydnad. Troja är Smillas mamma, för er som inte vet. Kom inte hem förren vid 13 närmare 13.30. Sen var jag helt slut och orkade inte att göra så mycket, på kvällen kollade jag på Marley & jag - världens värsta hund!

Tisdag - min praktik började på Tryde Friskola, dem är verkligen jättetrevliga där och jag hoppas att jag kommer trivas där alla dessa 6 veckorna. Men iaf, mådde inte så bra när jag kom hem, hade huvudvärk och frös, så jag somnade i soffan i ca 1 timme. sen resten av kvällen låg jag bara och tog det lugnt i soffan och kollade på TV. Sen kände jag mig lite bättre.

Idag (onsdag) - var det praktik igen, fick sovmorgon idag...härligt att få sova lite längre än vad man brukar göra när man ska till skolan, brukar få gå upp vid 6 då, och idag behövde jag inte gå upp förren halv 8..HÄRLIGT :)
fick reda på idag att jag ska vara med på innebandyturnering imorgon. ska spela med lärarna mot 5:e klassarna..yippie älskar innebandy :D förresten, idag när jag var med på fritids var det en flicka från ettan som sa att hon tyckte att mitt hår liknade Molly Sandens hår, hihi! så gulliga dem små är.

nej, nu ska jag fortsätta kolla på Grey's anatomy ;)

Följ min blogg med bloglovin!

Följ min blogg med bloglovin

bloglovin


Let's dance

I körslaget igår var det team sundblad som fick lämna. Tycker det var synd för dem gjorde ett jättebra uppträdande...men sånt är ju livet. här är deras låt, let's dance.



Något som var väldigt roligt var, att när det var team mojjes tur satt jag och hittade på att dem säkert kom till att sjunga var ligger landet där man böjer bananerna OCH det gjorde dem, shit, gissa vem som blev chokad, HAHA! iaf, här kommer deras uppträdande för att jag var så duktig och gissade vilken dem skulle sjunga ;)



lyssna och njut :D

NYTT!





Vårig och ny design
Vad tycker ni? :D

WIPEOUT 20.00



Ikväll är det WIPEOUT på kanal 5 kl. 20.00. Det är något jag verkligen inte ska missa, för Robin Bengtsson ska vara med, och han är ju så sjukt snygg, hihi!

Ni missar väl inte?

Glad Påsk



Lite sent kanske...men bättre sen än aldrig, GLAD PÅSK på er :)
Har harft fullt upp hela helgen med att passa barn och hunden, så därför har det tyvärr inte blivit något bloggande. Men nu är jag här igen, WIEEE!
Ikväll ska mamma och pappa bort, så då blir jag och syrran ensamma hemma..riktigt skönt för då kan man göra vad man vill, och vi kan sitta vid varsin dator hela kvällen och blogga.

The Last Song!







Detta är vekligen en film jag ska se när den kommer på bio. Verkar riktigt bra, längtar redan :)
Enligt SF.se är det premiär den 7 maj 2010. Tror att jag ska gå och se den då i ystad. Hoppas att den är lika bra som trailern, för den skulle man kunna sitta och glo på flera gånger om.

Ska ni se den?

01.50

herregud!
klockan är jättemycket, jag är trött och känner mig irriterad..jag borde nog gå och lägga mig. men det känns som att man får ut mer av lovet om man sitter uppe länge, men problemet är att sen är man svin trött imorgonbitti när mamma väcker mig. men det är förmodligen sånt man får leveva med när man plågar sig med att sitta uppe halva natten...

just nu sitter jag och funderar på hur sugen jag är på att shoppa, skulle verkligen behöva det...iaf så måste jag handla en studentklänning. men sen kan man ju inte bara motstå att köpa en massa annat fint, hehe!

förresten så känner jag mig rätt hungrig..men jag får vänta tills frukosten *snyft*!

Idag, eller igår blir det eftersom klockan är över tolv, men iaf dagen började med att mamma väckte mig vid 9, sen käkade jag frukost, klädde på mig och borsta tänderna, sen tog jag en långpromenad med Smilla (hunden) på ca. 3km..blev helt slut, men skönt var det. sen blev det duschen och lunch.

efter lunch spelade jag, lisa och oscar lite kort, sen hade jag och lisa huset för oss själva så vi satt med varsin laptop i knäet nere i fin rummet medan vi passade Smilla..hjälpte syrran med hennes bloggdesign som blev klar för en stund sedan. fast headern saknas..men förmodligen ska vi ut och fota varandra imorgon om det blir fint väder och då kommer också min nya bloggdesign upp, wiiiiee!

vi hörs :D<3



bloglovin